Böcker

Böcker

lördag 29 september 2012

Goda nyheter för alla med Engelsfors-abstinens

Det allra sämsta med Cirkeln och Eld är ju att man måste vänta så länge innan den tredje delen (Nyckeln) kommer. Men nu verkar det som att det kommer något som innebär en liten lättnad för alla med Engelsfors-abstinens!

Jag är ju själv inte på bokmässan i år, men vissa nyheter därifrån har jag ändå uppsnappat. Eller rättare sagt, det är svårt att inte uppfatta vad som händer där med tanke på hur mycket som skrivs om bokmässan i media, på bloggar, på twitter och överallt annars. I alla fall: Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg har avslöjat att det finns ytterligare ett bokprojekt, nämligen en seriebok med titeln Berättelser från Engelsfors som kommer att släppas i april 2013. I den kommer man att få veta mer om vad de utvalda varit med om både före Cirkeln och efter Eld. På Sara Bergmark Elfgrens blogg utlovas att i den här nya boken kommer hemligheter att avslöjas och att där kommer finnas ledtrådar inför Nyckeln. Och så kan man se hur omslaget kommer att se ut, med tecknade versioner av alla de utvalda.

Man kan bara tacka och ta emot, det här låter väldigt spännande alltsammans. Men snälla Mats och Sara: kan ni inte skynda er att bli klara med Nyckeln snart!


2 kommentarer:

  1. Goda nyheter. Själv väntar jag otåligt på att Eld kommer i pocket. Var på ett seminarium med författarna på bokmässan, väldigt intressant.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som ett spännande seminarium! Och Eld är värd att vänta på, den var ännu bättre än Cirkeln :)

      Radera