Böcker

Böcker

onsdag 19 juni 2013

Nu vill jag bara läsa...

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att jag inte fattat tidigare hur bra den här boken är..? Ok, det kan ni inte. Det är obegripligt. I alla fall, Don't Breathe a Word av Jennifer McMahon är galet bra, sådär magisk och mystisk som jag vill att en bok skall vara. Visserligen har jag än så länge bara kommit ungefär halvvägs, men jag har svårt att tänka mig att resten skulle kunna vara så dåligt att det inte kommer bli en väldigt entusiastisk recension framöver.

Nu är enda problemet att det inte är dags för semester ännu, så istället för att läsa min fina bok måste jag jobba hela dagarna. Visserligen är det långhelg på gång, men då är det ju sådana där påtvingade sociala aktiviteter som gör att man inte får någon lugn och ro... Nej då, var inte oroliga för att jag blivit en total kuf – midsommar med sambon och vännerna kommer bli jättetrevligt. Jag önskar bara att dygnet kunde ha några extra timmar som jag kunde få lägga på alla underbara böcker som finns!

8 kommentarer:

 1. Jag vill också läsa den! Hade glömt bort det, så tack för påminnelsen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Det här är konstigt nog en bok som både jag och många andra verkar ha haft en tendens att glömma -- men det skall man inte göra! :)

   Radera
 2. Jaaaaa! Visst är den!!!! Vill läsa allt av henne efter att jag läste den där! Så otroligt fantastisk och helt underbar :D Vad roligt att du tycker detsamma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut jättebra! Är sååå nöjd med att jag äntligen tog tag i att läsa den här boken! :D Har också blivit nyfiken på hennes andra böcker, det kan nog finnas mer bra saker där. Det är alltid lika roligt när man hittar en ny författare att läsa in sig på!

   Radera
 3. Varför har jag inte börjat läsa den än? Suger på karamellen kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bok som är väl värd att spara till ett tillfälle när man vill ha något riktigt bra! :)

   Radera
  2. Nu har jag börjat på den!! Nu vill jag bara läsa läsa läsa!!

   Radera