Böcker

Böcker

söndag 23 juni 2013

Bloggkärlek i midsommartidRunt om på nätet har det spridits bloggkärlek och tipsats om bloggar fullt den sista tiden. Litet kedjebrevsvarning är det väl över det här, men kanske kan det få någon att upptäcka en ny blogg man inte läst förut? Nedan finns hur som helst en hel radda intressanta bloggar!

Så här går det till: 
"Man publicerar hela listan, även sin egen blogglänk, och lägger i slutet av listan till en länk till en blogg som man vill tipsa om (Det behöver inte vara en bokblogg). Därefter skriver man en kommentar till den man länkat till med en direktlänk till inlägget med länklistan. Den person som blivit länkad gör samma sak och förhoppningsvis kommer listan spridas till flera bloggar för att slutligen komma tillbaka till Författardrömmar. 
Den som har den sista länken när klockan blir 22.00 den 23 juni publicerar hela listan i sin blogg och länkar i slutet av listan till Författardrömmar och skriva en kommentar i hennes blogg med en direktlänk till listan så att hon kan publicera den i sin blogg. Kontakta Författardrömmar om ni har några frågor."

1. Författardrömmar
2. Ninas film och bokblogg
3. 23 Minuter
4. C.R.M Nilsson
5. Monika
6. Lotten
7. och dagarna går…
8. Enligt O
9. Fiktiviteter
10. Lingonhjärta

11. Skuggornas bibliotek
12. Dark places

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar