Böcker

Böcker

onsdag 13 mars 2013

Läsfrustration


Titta här på bilden hur många spännande böcker jag har som ligger redo och bara väntar på att jag skall kasta mig över dem. Men har jag tid med det? Nej, inte alls. Sista tiden har det inte funnits varken tid eller ork att läsa mer än enstaka sidor och ännu mindre till att skriva på bloggen. Men snart blir det bättring! Mot slutet av veckan har jag ett stort jobbprojekt som skall vara klart, och då kommer inte längre varenda minut att vara intecknad till det.

Alltså, just nu är det enda jag kan göra att bita ihop och se till att bli färdig med allt som skall göras. Dessutom måste jag inte minst stänga öronen så att jag inte hör böckernas listiga lockrop: Läs oss! Läs oss! Det är svårt att stå emot, jag lovar...

2 kommentarer:

  1. Öken det där att jobbet får all tid som skulle kunna läggas på underbar läsning i stället men så är det ju för många av oss. Nu har fredagen kommit, hoppas du får lite lästid i helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det trist när det blir så, men ibland är det oundvikligt. Nu har jag hunnit varva ner och till och med hunnit läsa en riktigt bra bok (se nästa inlägg)! :)

      Radera