Böcker

Böcker

måndag 26 augusti 2013

Min lista har försvunnit

Ibland inser man inte hur mycket man hängt upp sig på en viss sak förrän den är borta. För egen del hade jag nog inte riktigt fattat hur beroende jag blivit av min evighetslånga önskelista med böcker hos Adlibris ... inte förrän nu när de gjort om sin sajt och tillfälligt stängt ned bevakningar och önskelistor. Även om jag inte handlar varje dag gillar jag att kolla igenom den där listan och lägga till nya titlar. Och lägga bevakning på böcker som kommer ut framöver. Nu har jag istället återgått till analoga metoder att hålla koll på böcker, vilket betyder att jag skriver massor med små lappar som dräller omkring på skrivbordet. Inte alls tillfredsställande. Jag vill ha tillbaka önskelistan nuuuu!

Sanningen är att jag inte ens minns vad jag satt upp på den där listan, åtminstone inte allt. Det betyder att jag inte skulle kunna göra någon beställning nu, om jag skulle vilja – för vad skulle jag köpa egentligen? Jag har blivit helt desorienterad av det här... Säkrast att köra litet rejält emo-surande tills allt är normalt igen!

6 kommentarer:

 1. I know, råkade ut för samma sak i lördags. Blev mycket upprörd och svarade rätt (?) negativt på deras lilla enkät. Hur kan de lansera en ny sajt utan att all funktionalitet är klar? Hur kan de ha så bråttom? (Säger jag som jobbar med detta varje dag men det är alltid lätt att blir upprörd när det drabbar en privat)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det känns som att de hade litet väl bråttom med att släppa den nya sajten. Om inte annat är det väl trist för Adlibris när att så många bara klagar på det här istället för att uppmärksamma att de har nya bra funktioner... (vilket de har!)

   Radera
 2. Haha va skönt och se att de va fler som reagerade negativt när listan försvann! jag älskade att gå in och kolla på min lista och planera inför bok framtiden!
  Så jag började oxå svara negativt på deras enkät, men stoppa mig i tid och gick igenom sajten extra noga och upptäcke många nya och bra funktioner! Läste ju även att bevakning och önskelistorna kommer ju snart! Enkäten blev mkt roligare att fylla i efter det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det finns bra saker och därför vill jag inte fylla i enkäten nu medan jag är missnöjd. :) Och hoppas bara att de med "snart" inte menar flera månader...

   Radera
  2. Förståndiga och kloka människor... Till mitt försvar av mitt spontana negativa svarande i enkäten vill jag bara säga att jag normalt inte överreagerar. Men här tyckte jag det var befogat.

   Vad är det för bra nya funktioner ni hittar? Är nyfiken då jag själv ännu inte hittat en enda. Men jag vill ju gärna gilla sajten igen så tipsa gärna :).

   Radera
  3. Det nya som är bra är framför allt att det är lätt att jämföra pris och olika format av samma bok. Men jag måste säga att jag vid det här laget är otroligt besviken över att önskelistorna ännu inte kommit tillbaka! :(

   Radera