Böcker

Böcker

tisdag 13 augusti 2013

Läget..?

Och så var semestern slut och det känns som att all tid bara försvann. Fast bara jobb har det inte varit, jag har faktiskt hunnit läsa en del också. Jag är rätt bra på att klämma in lästid på tunnelbanan, diverse lediga stunder och på kvällen. Men bloggorken har det däremot varit sämre med, men det rycker nog upp sig snart hoppas jag. Jag har flera dystopier kvar att skriva om, plus flera böcker ur den stora sommarhögen. Och så kommer det ju hela tiden nya spännande böcker. Idag damp det ned några riktiga tjockisar i brevlådan, riktigt bra saker verkar det som.Hilary Mantels Wolf Hall är ju boken som ALLA läser, så det är väl inte särskilt originellt att även jag tänkt ge mig på den. Jag är ju väldigt förtjust i just 1500-talet, så det kan nog vara en bok jag verkligen gillar. Om jag inte fastnar på historiska fakta som jag anser är fel, vill säga. Ack ja, jag skall försöka att inte irritera mig på sådant...

Nästa tegelsten är nog inte lika välkänd, 2017 är en rysk dystopisk historia av Olga Slavnikova som nyligen kommit ut på svenska. Skall tydligen vara väldigt bra, så vi får väl se vad den går för.

Och så har vi en helt ny bok som inte är en tegelsten utan har ett mer, skall vi säga rimligt format. Snögloben är Amanda Hellbergs senaste bok om Maja Grå, den fjärde i ordningen. Jag har tyckt att tidigare delar i serien varit trevlig mysrys, förhoppningsvis blir den här boken också lagom avkopplande kvällsläsning. Det blir nog den jag börjar med!

3 kommentarer:

  1. Har precis läst ut Styggelsen och tyckte att den var riktigt bra. Den hamnade på min topp tio bästa lista någonsin faktiskt. Hoppas att de andra böckerna om Maja Grå är lika bra.

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Visst är det! Och stora underbara böcker, man bli glad av att bara känna på dem! :)

      Radera