Böcker

Böcker

fredag 24 maj 2013

Joe Hill om Gone Girl och NOS4A2Bokomaten säger att det är fight club fredag, men jag känner mig litet för snäll idag för att bråka med någon. Men ni kommer få se på andra takter i helgen när jag tänkte ta mig samman och berätta vad jag egentligen tycker om Dan Browns nya!

I väntan på det kommer här litet fredagsunderhållning som rör hur olika böcker påminner om varandra. Än en gång återvänder jag till NOS4A2, en bok som man verkligen inte vill lämna bakom sig bara så där. Joe Hill har gästbloggat på "Kindle Daily Post" och drar där paralleller mellan sin egen läskige Charlie Manx och ett antal obehagliga typer från andra författares verk. Bland annat jämför han intressant nog med Gone Girl av Gillian Flynn. Hennes vackra huvudperson Amy är väl så långt från Charlie Manx som man kan tänka sig ... eller? Dessutom retas han genom att antyda att han vet spännande saker om Neil Gaimans kommande The Ocean at the End of the Lane. Hmmpf, den har ju inte kommit ut ännu! Men som Joe Hill försäkrar oss: "as we all know, bad things come to those who wait."

2 kommentarer:

  1. ÅH Neil Gaimans nya alltså. Är helt galet nyfiken på den och hade helt missat att han kom med en vuxenbok om inte Bokstävlarna talat om det för mig. Den verkar väldigt lovande :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och den kommer snart också, det är mindre än en månad kvar! :D Så roligt att man kan peppa för nya spännande böcker hela tiden, det här är verkligen ett otroligt bokår!

      Radera