Böcker

Böcker

onsdag 8 maj 2013

"Do not make me use my librarian voice"


"Boy, is this your lucky day!" She clasped her hands. "You found yourself a librarian! I can help with the figuring-out thing and point you toward some good poetry while I'm at it. Its what I do."

Nej, Joe Hills nya bok handlar inte alls om bibliotekarier, men litet sann kärlek till bibliotek hittar man ändå i den. Och det är ju aldrig fel. Jag är mitt uppe i läsningen av NOS4A2 och kan bara säga ojoj, det här är verkligen något extra! Hoppas den håller måttet hela vägen (nästan 700 sidor), för i sådana fall är det här definitivt en av årets bästa böcker. En väldigt fin utgåva är det också, med illustrationer av Gabriel Rodriguez (som tecknat Locke & Key bl.a.). Titta här på omslaget, blod och döda insekter! Det är detaljerna som gör det...

4 kommentarer:

 1. Det låter väldigt lovande! Jag längtar tills jag kan börja läsa den själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en bok att rekommendera! Jag måste bara läsa klart det sista nu, så kommer det en recension på bloggen sedan!

   Radera
 2. Bibliotekariestudenten älskar rubrikcitatet ;) Och blir väldigt sugen på att läsa boken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ett underbart citat! Fast undrar vad en biblioteksbesökare skulle tro om man använde det..? :) Och boken är jättebra, på många sätt!

   Radera