Böcker

Böcker

fredag 7 december 2012

Vårens böcker

Ett vårtecken så här före jul är att katalogen Vårens böcker utkommit. Förhandsryktena bland bokbloggarna har sagt att det inte är så mycket nya spännande böcker att vänta under början av 2013, så man får väl hoppas att katalogen skall dölja några hittills okända guldkorn. Efter en snabb genombläddring hittar jag två titlar som jag ser fram emot väldigt mycket, så helt och hållet kommer nog inte den dystra profetian att besannas.

I väntan på ett mer genomarbetat utlåtande kommer här alltså två snabba tips, som dock båda två är böcker som jag kände till sedan tidigare. Bara de här bägge gör att våren kommer bli något att se fram emot!


Den mörka staden av Carrie Ryan, som kommer i april. Det här är den tredje och sista delen i trilogin som inleddes med De vassa tändernas skog och De dödas strand. Enligt förhandsreklamen handlar boken om Annah som inte kan glömma sin sedan länge försvunna tvillingsyster. Den som läst tidigare delar förstår genast vad det här rör sig om och det låter som precis den fortsättning man vill ha efter den förra boken!

Berättelser från Engelsfors, serieboken med historier kring böckerna Cirkeln och Eld kommer också i april. Vissa teasers har redan släppts från den här boken, och de ser verkligen lovande ut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar