Böcker

Böcker

onsdag 10 oktober 2012

Do you love Lovecraft?

Alla som gillar H.P. Lovecraft har en helg att se fram emot, för det är dags för Lovecraftfestival II i Stockholm. Redan ikväll börjar det med premiär på Kulturhuset av "ett ännu hemligt radiodrama baserat på ett verk av H.P. Lovecraft". Sedan fortsätter det med bland annat filmen Die Farbe som visas på Klarabiografen i morgon, i helgen blir det högläsning av Anders Fager på Kulturhuset och release av hans nya roman på Tiki Room. Det blir också mer filmvisningar, bokförsäljning, möjlighet att prova brädspelet Arkham Horror och en hel del annat. Mycket äger rum på Kulturhuset, men inte allt. En rätt udda programpunkt anordnas på SF-bokhandeln, nämligen "The Arkham Sanitarium Sanity Assessment" som presenteras så här: "Hur galen är du? Kom och bli utvärderad av mentalvårdare från världens mest kända anstalt". 

Mycket märkligheter kan man med andra ord förvänta sig, men det är helt rätt om det är Lovecraftfestival! Ett fullständigt program hittar man på Serietekets blogg

Återigen alltså en helg man kan fylla med spännande och bokrelaterade aktiviteter. Men när är det tänkt att man skall hinna läsa något, egentligen? Va, va??

1 kommentar: