Böcker

Böcker

fredag 15 november 2013

Den officiella Nyckelhelgen


Dagens obligatoriska bild är givetvis av Nyckeln, som äntligen, äntligen släpps idag. Min impulskontroll när det gäller böcker är som bekant helt obefintlig, så jag var bara tvungen att införskaffa ett exemplar vid första möjliga tillfälle. Inte ens chans att jag skulle vänta, vadå -- en hel dag? Nej, jag begav mig sent igår kväll till Sf-bokhandeln som hade midnattsboksläpp med författarsignering. Det var verkligen inte bara jag som var ute i samma ärende, utan kön ringlade lång redan innan de öppnade. I alla fall är jag nu lycklig ägare till Nyckeln, och en rejält tjock sak är det. Ett eget säte på tunnelbanan för boken på hemvägen kändes inte alls fel, som framgår av bilden.

Och nu är det också dags att börja läsa, för inte kan det väl finnas något annat som är viktigare just nu?. Så fort den här dagen på jobbet är avklarad börjar Den Officiella Nyckelhelgen. Trevlig läsning allihopa!

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas och tror att mitt exemplar dyker upp idag, Jag är också hemma och vabbar med liten sjukis så när han hänger framför teletubbies hoppas jag kunna smyga mig till små lässtunder! Peppen är stor!! :-)

  SvaraRadera
 2. Min mamma ringde för tre dagar sedan och sa: "Nu har jag handlat julklappar! Så nu får du inte köpa nåt till dig själv förrän efter jul!" ...Och hon vet att jag önskar mig Nyckeln, så nu vågar jag inte köpa :´(

  /Dagens i-landsproblem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som att det kan bli riktigt nervöst med julklappsöppningen! Hoppas att den ligger i ett av paketen! :)

   Radera