Böcker

Böcker

onsdag 16 oktober 2013

Höstläsningsböcker

Hur har ni det där ute i höstmörkret? Själv balanserar jag übermycket jobb med halsont, men har lyckats läsa en del mellan varven också. Det MÅSTE jag för att hinna med mig själv!Och ser man på vilka två små älsklingar som dök upp i brevlådan idag: två helt färska böcker av Diane Setterfield respektive Carol Goodman. Svarta fåglar är det på bägge omslagen, visst ser de verkligen ut att vara perfekt höstläsning?

Fast det blir inte nu till helgen jag börjar läsa de här böckerna, för då är det ju dags för årets Swecon. Fantastika hålls här i Stockholm fredag till söndag och på programmet finns många spännande punkter. Vi ses kanske där?

6 kommentarer:

 1. Oh jag gillade verkligen Setterfields tidigare bok, så den där är jag otroligt nyfiken på!

  SvaraRadera
 2. Aaaah! DREGGEL! Visste inte att Goodman kommit ut med en ny!! YEY!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, det är hög dreggelfaktor på de här böckerna! :D Carol Goodman verkar i och för sig komma med nya böcker rätt ofta, men den här verkar ovanligt lovande även för att vara hennes...

   Radera
 3. Jobba übermycket - check!
  Ont i halsen - check!
  Och jag har inte ens några nya böcker att trösta mig med ... Fast nu är det iofs bara några få dagar innan The Goldfinch kommer ut, så jag borde nog klara mig tills dess. Kan hända att jag köper någon bok på Swecon också. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev visst en och annan bok på Swecon... :) Och nu kommer The Goldfinch! Ojoj..!

   Radera