Böcker

Böcker

tisdag 1 juli 2014

Junisammanfattning


Den första sommarmånaden på bloggen började med fortsatt hyllande av Night Film, en bok som både är riktigt bra och som man på många sätt kan dröja sig kvar i – inte minst i form av Night decoder-appen och en hel del extramaterial som finns på nätet. På något sätt följdriktigt slutade juni också med litterärt mörker i Lavie Tidhars The Violent Century. Dessutom läste jag del serier, både fortsättningen på Arkix X säsong 10 och ett alltid lika kärt återseende av björnen Theo i Deus ex machina: sonen.

Annars har det varit mycket peppande inför kommande bokutgivning och evenemang. Till den senare kategorin hör årets Swecon, som ägde rum nu i helgen (rapport inom kort!). Kommande böcker gillar jag som bekant att fundera över, både sådant som ges ut i höst och ett antal titlar som kommer nu under sommaren – till exempel Joe Abercrombies nya som bara inom ett par dagar kommer att landa hos bokhandlar och i brevlådor.

I början av juni funderade jag litet över den planerade sommarläsningen, men kom fram till att allt då fortfarande var ganska oklart. Nu när min semester har dragit igång börjat dock allting klarna, för nu är det ju dags att börja läsa. Men mer om det en annan dag – mycket läsning blir det förhoppningsvis under juli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar