Böcker

Böcker

måndag 6 oktober 2014

Twin Peaks – den här gången är det på riktigt"I'll see you again in 25 years" – jo, vi som ett kvartssekel senare inte klarat att komma ur den där speciella Twin Peaks-dimman hade inte glömt Laura Palmers ord. När det så i våras verkade som att en blue ray-box var det enda vi skulle få på det magiska datumet kändes det som något av ett antiklimax. Men det kommer faktiskt mer, det har vi fått veta nu efter att helt ha analyserat sönder ett par retsamma tweets från David Lynch och Mark Frost. Det ska spelas in nya avsnitt. Jag upprepar: det ska spelas in nya avsnitt. Nio stycken. Med Kyle MacLachlan. Ooooooooh! Förhoppningsvis har jag återhämtat mig från den här chocken lagom till 2016 när de ska börja visas. (fast ja, det är en otroligt lååååång tid att vänta!)

Och just idag tänker jag inte ens fundera över om det här verkligen är en så bra idé (kan de nya avsnitten leva upp till nivån på de gamla?), utan bara hänfalla åt hundraprocentigt fangirlande. Nya Twin Peaks-avsnitt, yay!! Lyckan är total...


Och här finns en intervju med Mark Frost, som väl egentligen inte avslöjar något men ändå gör att det hela känns väldigt lovande!

4 kommentarer:

 1. Wow, alltså det tog mig 20 år att sluta vara rädd för att se Bob i spegeln! Hoppas verkligen detta blir av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, även om de bestämt sig för att spela in är det ju långt ifrån klart. Vill verkligen se det här! Men lika otäckt som förra gången kan det väl knappast bli... :)

   Radera
 2. Nu måste jag ju helt klart börja kolla om serien!

  SvaraRadera
 3. Alltså jag började se om den och såg första avsnittet som faktiskt fortfarande var skitbra! Måste se de andra nu så att jag förbereder mig ordentligt :P

  SvaraRadera