Böcker

Böcker

måndag 6 oktober 2014

Septembersammanfattning


Egentligen finns det inte så mycket att sammanfatta när det gäller september, för här på bloggen har det inte hänt mycket. Jag har mest stressat runt och varit extremt upptagen hela tiden. Av den anledningen blev september väldigt mycket månaden när jag INTE gjorde en massa saker. Jag var inte på bokmässan, det blev ännu ett år när mina planer på att åka dit aldrig ens lämnade stadiet vaga funderingar. Inte heller var jag i Uppsala för att höra Helena Dahlgren intervjua Barry McCrea på Kulturnatten, vilket jag verkligen hade velat.

Och inte blev det något nytt nummer av tidskriften Fyrahundrafemtio, eftersom den gick i konkurs. Mycket tråkigt, för jag tyckte den var riktigt trevlig och hade sett fram emot att den skulle komma ut. Det som skulle bli nummer 3-4 finns dock att läsa på deras hemsida, bland annat en lång artikel om litteratur som utspelar sig bland samer.

Men nu är det oktober och då väntar en del spännande saker, till exempel en del nya böcker att lägga märka till. Justin Croning avslutar sin The Passage-trilogi med The City of Mirrors, mycket efterlängtat. Caroline Jensen kommer också med en ny bok, Demonologi för nybörjare. Det är väl en lovande titel om någon! Och Anne Rice kommer efter många års uppehåll ut med en ny vampyrbok – återstår att se vad det är för något...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar