Böcker

Böcker

fredag 28 februari 2014

Tråkfebruari


Februari brukar ofta omtalas som den månad när många bokbloggare tappar läslusten eller i alla fall inte hinner att blogga särskilt mycket. För min del besannades detta verkligen i år, för februari har varit jobbjobbjobb och stress-stress-stress – inte mycket läst och definitivt inte mycket skrivet här på bloggen. Men litet värt att uppmärksamma har ändå hänt, som att jag lyckades lägga tassarna på ett efterlängtat exemplar av Jennifer McMahons nya bok The Winter People. Läst den har jag dock ännu inte gjort, efter moget övervägande kom jag fram till att den måste sparas till ett tillfälle när jag har tid och ork att njuta av den. Sådana potentiella älsklingsböcker vill jag ju inte slösa bort i onödan!

En annan bok som kom ut nyligen var Susan Hills spökklassiker Damen i svart. Den har nu kommit på svenska och kan rekommenderas för den som vill bli litet uppskrämd. Ytterligare en av de få böcker som blev omskrivna den här månaden var Heartless av Gail Carriger, näst sista delen i hennes Parasol Protectorate-serie.

Men nu är alltså februari slut, en månad om vilken det mest positiva som går att säga är att den åtminstone var kort – även om det inte riktigt kändes så. Nu blir det mars och då blir det nya tag här på bloggen, det skall jag se till. Jag håller på att läsa klart en rätt spännande thriller och i de ständigt växande bokhögarna här hemma lurar många riktigt lovande saker. Så nog kommer det finnas böcker att skriva om. Vi syns!

1 kommentar:

  1. The Winter People låter riktigt intressant. Får nog ta och skriva upp den på att-läsa-listan. ;)

    SvaraRadera